Nástrahy interkulturní komunikace - Hrbek, David
Nové rozmery komunikácie v globálnom prostredí. Päť fáz komunikačného procesu. Verbálna a neverbálna komunikácia v medzinárodnom prostredí. Rušivé vplyvy v sociálnej komunikácii. Príčiny konfliktných situácií v priebehu komunikácie. Efektívna komunikácia založená na vzájomnom rešpektovaní partnerov.