Znovuzrozená Tesla - Faflíková, Andrea
Značka Tesla po viac ako 60 rokoch existencie zmenila firemnú identitu. Nový majiteľ a nové logo. Korporátny manuál, ktorý jasne definuje podobu všetkého, čo Tesla používa. Investície do výskumu a reštrukturalizácia. Jednotlivé divízie podniku. Nové obchodné príležitosti - smer India. Dobré meno výrobkov na východných trhoch.