Je opravdu lobbing o bourání mýtů? - Pecka, Václav
Kde hľadať prapôvod lobizmu. Regulácia lobizmu v Spojených štátoch amerických. Definícia lobistu podľa americkej právnej úpravy. Veľká Británia - lobizmus ako legálna súčasť politického systému. Európska únia - prvé pokusy o reguláciu lobizmu. Nepísané pravidlo - dodržiavanie etiky.