Alternatívne formy financovania ochrany životného prostredia v samosprávach - Romančíková, Eva
Nedostatok finančných zdrojov pre implementáciu požiadaviek environmentálneho acquis EÚ na Slovensku. Mechanizmy podporujúce vstup súkromného sektoru do verejného sektoru pri ochrane životného prostredia. Modely uplatňovania kofinančných mechanizmov orientovaných na podporu súkromného sektoru. Výhody a nevýhody modelu realizačného, kooperačného, koncesionárskeho, kontraktového a BOT (build operate transfer) modelu. Realizácia projektu pomocou BOT modelu, jeho financovanie. Riziká spojené s BOT modelom.