Revolvingový fond ako nástroj účinnejšieho využitia finančných zdrojov v ochrane životného prostredia - Romančíková, Eva
Financovanie ochrany životného prostredia na Slovensku, finančné zdroje. Revolvingový fond, zdroje revolvingového fondu - dotácie zo štátneho rozpočtu, granty z projektu Phare a od medzinárodných finančných inštitúcií, komerčné pôžičky získané z finančných inštitúcií (bánk, poisťovní).. Mechanizmus fungovania Revolvingového fondu.