Efektivní řízení marketingových kampaní - Rys, Martin
Softvérové zázemie riadenia marketingovej kampane - Campaign management. Fázy marketingovej kampane: plánovanie, príprava, nastavenie, spustenie a vyhodnotenie kampane. Cieľové skupiny. Prínosy marketingového softvéru.