Využitie virtuálnej reality pri vývoji riadiacich systémov mobilných robotov - Michulek, Tomáš
Tvorba virtuálnych modelov mobilných robotov. Tvorba virtuálnych prostredí. Simulácia fyzikálnych modelov robotov. Simulácia senzorov. Vizualizácia. Tvorba riadiacich systémov.