7 krokov rastu produktivity - Gregor, Milan
Kroky zlepšovania produktivity. 1. Deklarácia manažmentu. 2. Audit produktivity. 3. Systém merania produktivity. 4. Príprava pracovníkov na zlepšovanie produktivity. 5. Návrh akčného plánu. 6. Realizácia akčných plánov. 7. Vyhodnotenie výsledkov a prínosov z projektov.