IRB model na výpočet kapitálovej požiadavky podľa Bazileja II - Sivák, Rudolf, 1955-
Analýza základného prístupu založeného na internom ratingu (Internal Rating Based Approach ), ktorý sa používa na meranie kreditného rizika.