Opatrenia na podporu stability finančného sektora
Na základe Memoranda o porozumení týkajúceho sa spolupráce medzi orgánmi dohľadu, ministerstvami financií a centrálnymi bankami štátov Európskej únii v oblasti cezhraničnej finančnej stability podpísala Národná banka Slovenska s Ministerstvom financií SR Dohodu o spolupráci a výmene informácií v oblasti finančnej stability a riadenia finančných kríz finančného trhu.