Stredoeurópsky technologický inštitút. Nový vietor do plachiet slovenského výskumu a vývoja - Kováčik, Martin
Charakteristika inštitútu. Popis šiestich základných oddelení inštitútu: oddelenie Automatizácie, oddelenie Digitálny podnik, oddelenie Konštruovania, oddelenie Robotiky, oddelenie mechaniky, oddelenie služieb.