Ergonomická simulácia pracovnej činnosti vo výrobe - Tabaková, Michaela
Postup simulácie pracovnej činnosti. Tvorba modelu človeka. Analýza pracovnej činnosti človeka. Hodnotenie zaťaženia zamestnanca na pracovisku. Ergonomické posúdenie ručnej montáže v praktických podmienkach výroby.