Obchod - společenská odpovědnost - etika - Drozenová, Helena
Do popredia sa stále intenzívnejšie dostávajú otázky spojené so spoločenskou zodpovednosťou firiem (CSR). Autorka nedáva vyčerpávajúcu odpoveď, či pohľad na túto problematiku, ale poukazuje na dva aspekty, aspekt udržateľnej spotreby a etiky.