Společenská odpovědnost retailingových řetězců v ČR a v Evropě - Průša, Přemysl
Koncept spoločenskej zodpovednosti (CSR) firiem - vývoj, definície. CSR je založená na troch pilieroch - ekonomickom, sociálnom a environmentálnom. Hlavné dôvody aby sa firmy chovali spoločensky zodpovedne. Najčastejšie uskutočňované spoločensky zodpovedné aktivity retailingových firiem v Česku a v Európe.