Kto a čím konkuruje ? - Vávrová, Věra
Kto sú hlavní konkurenti podniku, a v akej oblasti existuje prevažne konkurenčná situácia. Nová metóda Univerzity Hamburg ponúka jednoduché a zároveň prekvapivo výhodné riešenie problému. O predaji produktov podobnej kvality rozhoduje okrem ceny a využiteľnosti predovšetkým imidž značky.