Skúsenosti pri implementácii vybraných riešení digitálneho podniku - Štefánik, Andrej
Poukázanie na reálne možnosti aplikácie vybraných riešení konceptu Digitálneho podniku v priemyselnej praxi. Základné definície a vysvetlenie pojmov. Popis spôsobov aplikácie, oblasti využitia, problémy, s ktorými sa môžu implementátori stretnúť.