Ergonomická analýza pracovného procesu v montáži vo virtuálnom prostredí - Tabaková, Michaela
Montáž vo virtuálnom prostredí pre automobilový priemysel. Ergonomický návrh a ergonomické analýzy montážneho pracoviska. Aplikácia digitálneho podniku v automobilovom priemysle.