Kointegrační analýza modelu inflace v České republice - Neubauer, Jiří
Kointegračná analýza štvrťročných makroekonomických ukazovateľov ČR. Overovanie vzťahov popisujúcich vývoj inflácie pomocou testov kointegrácie - monetárna, mzdová, importovaná inflácia. Odhady kointegračných vektorov.