Prosperity Factors of Agricultural Companies in the SR in the LFA after the EU Integration - Szabo, Ľuboslav
Analýza, ako podniky hospodáriace v marginálnych podmienkach realizujú princípy a ciele hospodárenia, vymedzené pre oblasti horších výrobných podmienok (LFA). Získané poznatky naznačujú, že manažéri značnej časti podnikov nerešpektujú odporúčania a usilujú o intenzívnu výrobnú činnosť aj v nevýhodných výrobných podmienkach.