Energia pre planétu nie je zadarmo - Andrejčíková, Mária
Energetická politika v krajinách EÚ. Dlhodobá koncepcia energetickej politiky v SR, ciele a priority na obdobie do roku 2020 a s výhľadom do roku 2030. Obnoviteľné zdroje energie. Znižovanie energetickej náročnosti a zvyšovanie energetickej efektívnosti. Biomasa.