Ekonomické a environmentálne aspekty využitia obnoviteľných zdrojov energie - Polák, Matej
Ekologické aspekty obnoviteľných zdrojov energie. Ekonomické aspekty obnoviteľných zdrojov energie. Výroba energie vo vzťahu k plošným jednotkám. Priemerné výnosy energetických rastlín na Slovensku. Energetické využitie rozličných kultúrnych rastlín. Náklady na energiu z biomasy.