O hľadaní a popieraní zmyslu zabezpečovacieho účtovníctva - Černý, Michal R.
Zabezpečovacie účtovníctvo podľa slovenských postupov účtovania. Terminológia. Reálna hodnota a spoľahlivé ocenenie. Ako by zhruba mohli vyzerať logické predpisy pre účtovníctvo derivátov.