Marketing poľnohospodárskych podnikateľských subjektov - Kocák, Vladimír
Potreba rozvinutia a rozšírenia poľnohospodárskeho biznisu jednotlivých fariem. Zapojenie prvkov marketingu a diverzifikácie do dlhodobej stratégie fariem. 4 základné kroky marketingu. Poľnohospodárske družstva a získanie konkurenčne výhody pomocou diverzifikácie, internetového marketingu, pridanou hodnotou spracovania.