Tvorba vedeckého systému duševného vlastníctva - Švidroň, Ján
Rozvoj teórie práva duševného vlastníctva v rámci vedy občianského práva. Vznik prvého vedeckého pracoviska špecializovaného na oblasť práva duševného vlastníctva. Stav rozvoja duševného vlastníctva bezprostredne pred rokom 1989.