Formy realizácie sociálnych práv v pracovnom procese - Demek, Peter
Ústavné sociálne práva a subjektívne práva zamestnancov. Pracovný proces ako vedome riadená činnosť. Sociálne práva v pracovnom procese. Právna povaha sociálnych práv a ich klasifikácia. Základné sociálne práva a slobody v pracovnom práve Slovenskej republiky.