Počátek působení islámských nevládních organizací s radikálním podtextem - Makariusová, Radana
Vznik islamských nevládnych organizácií. Prílev financií do islamskej globálnej teroristickej siete. Charitatívne finančné prostriedky prúdiace do nevládnych organizácií, ktoré je možné využiť v prípade potreby akejkoľvek radikálnej skupiny napojenej na sieť extrémistov globálneho džihádu. Vznik islamských nevládnych organizácií počas rusko-afganského konfliktu. Poslanie týchto organizácií. Islamské humanitárne organizácie v 90. rokoch.