Znovuobjavenie obnoviteľných zdrojov energie - Polák, Matej
Kritériá trvalo udržateľného rozvoja vidieka. Efekty využívania obnoviteľných zdrojov energie. Vzdelávanie zamerané na energetické hospodárstvo. Vzdelávací projekt pre východné Slovensko.