Communication of the EU member states at the exchange of the tax information - Schultzová, Anna
Medzinárodná výmena informácií o daniach. Výmena informácií na vyžiadanie. Spontánna výmena informácií. Pravidelná výmena informácií. Zhrnutie a výmena informácií v oblasti štatistík zahraničného obchodu.