Poslanie, zloženie a pôsobnosť predstavenstva a dozornej rady akciovej spoločnosti - Beňušová, Katarína
Charakteristika Správy služieb diplomatického zboru, akciová spoločnosť. História a profil spoločnosti. Predmet a ekonomické výsledky spoločnosti. Organizačná štruktúra spoločnosti. Analýza predstavenstva akciovej spoločnosti Správa služieb.