Odstupné a odchodné poskytnuté zamestnávateľom - Valicová, Viera
Odstupné vymedzené v paragrafe 76 odsek 1-5 Zákonníka práce. Platenie poistného z odstupného. Odchodné vymedzené v paragrafe 76 odsek 6 Zákonníka práce. Platenie poistného z odchodného. Postup zamestnávateľa pri zdaňovaní vyplateného odstupného, resp. odchodného. Príklady z praxe.