Konateľ a spoločník s.r.o. v systéme poistenia a daňových povinností - Piršelová, Dagmar
Ako sa zdaňujú odmeny konateľov a spoločníkov spoločnosti s ručením obmedzeným. Podiely na zisku. Advokáti vo funkcii konateľa a spoločníka s.r.o. Príjem zo závislej činnosti. Nepeňažné príjmy. Preddavky na daň. Zrážka dane. Platenie poistného. Praktické príklady.