Vzdelávanie a príprava pre trh práce - Tichý, Miroslav
Formy vzdelávania a prípravy pre trh práce. Uchádzač a záujemca o zamestnanie. Príspevok na vzdelávanie a prípravu. Náhrada výdavkov. Dohoda o vzdelávaní a príprave pre trh práce. Vzdelávanie a príprava pre trh práce zamestnanca. Oprávnené náklady na vzdelávanie. Poskytovanie dávky. Príspevok na zapracovanie znevýhodneného uchádzača o zamestnanie. Príspevok na vykonávanie absolventskej praxe. Príspevok na podporu zamestnávania absolventov vzdelávania a prípravy pre trh práce.