Atributy hodnoty pro zákazníka u produktů určených pro výrobní spotřebu - Lošťáková, Hana
Podstata a atribúty hodnoty pre zákazníka, definície. Kategórie hodnôt pre zákazníka: funkčná/inštrumentálna hodnota, skúsenostná-emočná hodnota, symbolická/výrazová hodnota, hodnota výhod/obetí. Atribúty hodnoty pre zákazníka u produktov určených pre výrobnú spotrebu.