Potřebují obchodníci znát hodnotu zákazníka ? - Pecinová, Zuzana
Hodnota zákazníka - definícia. Hodnota zákazníka musí mať dve vzájomne podmienené zložky - hodnotu pre zákazníka a hodnotu zákazníka pre podnik. Meranie hodnoty zákazníka. Ktoré faktory zvažovať pri odhade prínosov zákazníka. Využitie hodnoty zákazníka.