Čo je potrebné vedieť pri odchode do starobného dôchodku - Putecová, Michaela
Podmienky vzniku nároku na starobný dôchodok. Aký vek treba dovŕšiť na nárok na starobný dôchodok. Dĺžka dôchodkového poistenia potrebná na vznik nároku na starobný dôchodok. Aké obdobia sa započítavajú do obdobia dôchodkového poistenia. Výpočet sumy starobného dôchodku. Ako ovplyvní sumu starobného dôchodku výkon zárobkovej činnosti po vzniku nároku na starobný dôchodok. Prepočítanie starobného dôchodku priznaného pred 1. januárom 2008 na euro. Praktické príklady.