Zamestnávanie cudzincov, nadnárodné vysielanie zamestnancov, výkon práce zamestnanca vo viacerých členských štátoch EÚ - Olšovská, Andrea
Zamestnávanie cudzincov - občanov EÚ na území SR. Povinnosti zamestnávateľa voči úradu práce, sociálnych vecí a rodiny. Právo sociálneho zabezpečenia. Zamestnávanie občanov z tretích krajín (mimo rámca EÚ). Povolenie na pobyt a povolenie na zamestnanie. Právo sociálneho zabezpečenia. Vysielanie zamestnancov. Výkon práce zamestnanca vo viacerých členských štátoch EÚ.