Osobnosť pracovníka kontroly - Oravský, Pavol
Analýza osobnosti pracovníka kontroly. Funkcie kontroly v podniku. Kultúra kontrolóra. Rozvoj kreativity kontrolóra. Atribúty tvorivých pracovníkov kontroly. Perspektíva prípravy pracovníkov v oblasti kontroly. Kontrola v hospodárskej praxi. Predpoklady objektívnej kontroly.