Krizový management z pohledu pracovněprávní praxe - Bernadet, Eva
Krízový manažment je systematické riešenie udalostí, ktoré ohrozujú personálnu alebo ekonomickú stabilitu firmy a ktoré vyžadujú efektívne využitie špecifických nástrojov a procesov. Príčiny, dôsledky a riešenie vnútropodnikovej krízy. Zamestnanecký ombudsman. Arbitrážne rozhodovanie pracovnoprávnych sporov. Sprostredkovateľ pri kolektívnom vyjednávaní.