Zodpovědný zamestnavatel se o propuštěné postará - Kazdová, Alena
Skúsenosti z ojedinelého projektu v ČR, keď 82 percent zo všetkých prepustených zamestnancov znovu pracuje. Predpoklad úspechu - dobrá spolupráca s Úradmi práce. Prečo bol projekt úspešný.