Analýza spôsobilosti procesu s iným ako normálnym rozdelením. Indexy spôsobilosti procesu. Clementsova metóda - Hrnčiarová, Ľubica
Kvantilové definičné rovnice indexov spôsobilosti prvej generácie. Praktický príklad odhadu indexov spôsobilosti pomocou Clementsovej metódy. Testovanie normality.