Problematika ohodnocovania akcií v SR pre potreby "Squeeze out" - Harumová, Anna, 1955-
Ponuka na prevzatie akcií. Povinná ponuka na prevzatie. Právo výkupu alebo "Squeeze out". Primeranosť protiplnenia určená znaleckým posudkom. Legislatívne metódy stanovenia hodnoty podniku. Možnosti použitia metód stanovenia hodnoty podniku na účely "Squeeze out".