Účinnost rozvoje zaměstnanců lze zvýšit controllingem - Urban, Jan
Význam kontrolingu podnikového vzdelávania a rozvoja zamestnancov, ktorý je súčasťou personálneho kontrolingu organizácie. Aké sú jeho hlavné princípy. Faktory ovplyvňujúce úspešnosť vzdelávania.