Regionální aspekty makroekonomických ukazatelů - faktory je ovlivňující - Chlad, Miloslav
Vymedzenie pojmu regiónov a ich charakteristika. Hlavné charakteristiky regiónov Českej republiky. Regionálna politika, jej definovanie, ciele. Regionálna politika Európskej únie. Historické aspekty regionálnej politiky EÚ. Pokračovanie.