Možný prístup ku predikcii výšky nákladov na záruky v etape vývoja a návrhu výrobku - Majerík, Marián
Odhad nákladov životného cyklu výrobku. Definícia záručných nákladov. Predikcia záručných nákladov. Stanovenie potencionálnych porúch a charakteru ich vzniku s využitím distribučnej funkcie náhodnej premennej. Stanovenie spôsobu odstránenia porúch. Predikcia porúch v záručnej dobe a nákladov spojených s ich odstránením. Predikcia celkových nákladov.