Sociálna politika v súčasnej finančnej kríze sveta - Alexy, Július, 1926-2024
Dosah svetovej finančnej krízy na Slovenskú republiku. Príjmy štátneho rozpočtu a ekonomický rast Slovenska. Kvalitatívno-organizačná analýza v spojení so SWOT analýzou. Schopnosť odhadu prepadu s mierou rizika.