Začiatky vedecko-výskumnej činnosti na fakulte a možnosti jej rozvoja - Harumová, Anna, 1955-
V rámci existujúcej súkromnej Bratislavskej vysokej školy práva bola v júli 2005 založená Fakulta ekonómie a podnikania. Základným cieľom práce fakulty je kvalita vysokoškolského štúdia a rozvíjanie vedecko-výskumnej práce vo všetkých oblastiach. Základné bádateľské témy - smery dlhodobého zámeru vedeckej práce školy na Fakulte ekonómie a podnikania.