Výučba podnikateľstva na Harvard Business School - Zajko, Marián
Základné údaje a ciele Harvard Business School. História a organizačná štruktúra. Partnerské vzťahy. Program MBA. Popis, ciele a obsah vyučovacích predmetov v programe MBA zameraných na podnikanie: Podnikavý manažér a Budovanie a rast úspešnej firmy. Výučba metódou prípadových štúdií. Vzťahy profesorov a študentov. Centrum Arthura Rocka pre podnikateľstvo.