Ako zrušiť dopravné zápchy - Hübel, Jozef
Slovenské cesty začínajú byť viac ako preplnené. Najmä mestá sú často neprejazdné. Dopravné kolapsy. Ekologická záťaž. IT riešenia pre dopravu. IT technológie. Optimalizácia a bezpečnosť dopravy. Bdelé systémy. Inteligentné autá.