Trend špeciál vysoké školy 2008
Ranking. Hodnotenie kvality. Najlepšie fakulty podľa hodnotenia ARRA. Aktuálne problémy vysokého školstva. Zahraničné skúsenosti. Financovanie vysokých škôl. Testy. Prezentácia vysokých škôl.