Verejná správa a samospráva v procese zavedenia eura - Kovácsová, Ivana
Povinnosti samospráv v procese prípravy na euro. Legislatívna, ekonomická a hospodárska administratívna oblasť. Informačná kampaň obce pri zavedení eura. Mesto Senica a spôsoby prípravy občanov na zavedenie eura. Informačná kampaň na báze Euro Office.